Oh My Good giftcard nu te besteden op Onlinekringlopen.nl

Nu het mogelijk is om online te kringlopen, is het natuurlijk nog toffer dat je nu ook je giftcard van Oh My Good kunt inwisselen bij Onlinekringlopen.nl.  Vanaf 1 juli sluit Onlinekringlopen zich aangesloten bij het platform voor Sociale Impactmakers; ohmygood, om zo samen nog meer impact te gaan maken. Oh My Good staat vol met organisaties waarbij maatschappelijke impact maken voorop staat. Onlinekrignlopen.nl kan daar natuurlijk niet ontbreken.

Makkelijk struinen

Op Onlinekringlopen.nl kan iedereen die op zoek is naar tweedehands zijn hart kan ophalen. De shop biedt een breed aanbod aan producten, van hele praktische zaken als koffiezetapparaten en wasmachines tot bijzondere items als een verkeerslicht of antieke klok. Je kunt lekker online speuren tussen de tweedehandskleding, vintage meubels, platencollecties en het speelgoed. Deze producten worden aangeboden door kringloopwinkels uit het hele land, waardoor je gegarandeerd goed tweedehands in handen hebt.

Oh My Good

Judith Schmitz is de kracht achter Oh my Good.  Zij wil de organisaties die een mooi product weten te combineren met een maatschappelijke missie, het platform geven dat ze verdienen. Op deze manier wordt het voor de consument ook makkelijk om een “goede keuze” te maken. Ben je op zoek naar een cadeau, leuke verantwoorde kleding of een restaurant. Op ohmygood.nl vind je in één overzicht de organisaties waarbij maatschappelijke impact voorop staat. Dat kan op zowel sociaal vlak als op het gebied van duurzaamheid.  

Giftcard

En om het geven nog leuker en makkelijker te maken is er de Oh My Good giftcard. Met deze giftcard, kan de ontvanger zelf iets leuks uitkiezen bij de aangesloten organisaties. En daar hoort Olinekringlopen.nl nu bij

100% kringloop voor een inclusieve en groene samenleving

Onlinekringlopen.nl heeft een duurzame en groene missie. De winkels die verkopen via Onlinekringlopen.nl hebben allemaal het 100% kringloop keurmerk, wat betekent dat mens en milieu bij hen centraal staan. Zij hebben geen winstoogmerk, maar hebben als doel zoveel mogelijk producten en mensen een tweede kans te geven. Door online te shoppen via Onlinekringlopen.nl help je hieraan mee. Door tweedehands te kopen in plaats van nieuw komen er minder spullen op de afvalberg en hoeft er minder nieuw geproduceerd te worden.

Bij veel aangesloten winkels werken mensen die een opstapje nodig hebben naar de arbeidsmarkt en nu krijgen óók zij de kans om aan hun digitale vaardigheden te werken. Het systeem achter Onlinekringlopen.nl is namelijk speciaal voor de branche ontworpen. Dit betekent dat het geschikt is voor alle unieke producten die bij de kringloopbedrijven binnen komen. En dat het heel toegankelijk is om mee te werken voor een hele brede doelgroep. Het uploaden van nieuwe producten en verwerken van bestellingen gaat stap voor stap en kan op verschillende werkniveaus worden toegepast. En zo is Onlinekringlopen.nl groen en voor iedereen!