Laatste nieuws

Niet meer kopen en meer aanbiedingen, maar bewust en duurzaam. Dat is Green Friday op vrijdag 25 november. Tweedehands is een goede duurzame keuze.

Bij Onlinekringlopen.nl kun je nu ook betalen met je Oh My Good gift card. De cadeau-bon van sociale impact-makers.

Artikelen die bij de kringloopwinkels worden gebracht door de gulle gevers hebben soms een opfrisbeurt nodig om weer 100% te functioneren.

Zelf houden we wel van een rijkelijk gedecoreerde vaas en dan het liefst met veel kleur en een glazuur laagje. Je kent ze wel die grote “Chinese” vazen. Maar hoe herken je nu de echte juwelen, de echte Chinese vazen?

Op Green Friday maakt de kringloopbranche een vuist tegen overconsumptie en de koopgekte in onze maatschappij, Je zou op deze dag ook kunnen overwegen om niets nieuws, maar juist iets tweedehands te kopen.

Heerlijk om je huis weer helemaal in kerstsfeer te brengen. Maak je kerst nog vrolijker en duurzamer door je versiering bij de kringloop te kopen. En misschien vindt je nog leuke cadeautjes ook.

Alle winkels op onlinekringlopen.nl hebben het 100%kringloop keurmerk. Dit staat voor 100% mens en 100% milieu. En jou als klant betekent dat 100% betrouwbaar.

We zijn altijd op zoek naar schatten, groot of klein maakt niet uit. Maar wat is dat nu eigenlijk schat zoeken en waarom doen we dat zo graag. Laten we bij het begin beginnen.

Yeah, we zijn in de lucht. Voor ons een droom die uit komt. Een plek waar al onze favoriete kringloopwinkels bij elkaar komen. En... waar we 24/7 tweedehands kunnen shoppen.