Online kringlopen maar!

Yeah! we zijn in de lucht. Voor ons een droom die uit komt. Een plek waar al onze favoriete kringloopwinkels bij elkaar komen. En... waar we 24/7 tweedehands kunnen shoppen.

Als er iets is dat we vreselijk misten tijdens de lockdowns, dan was het wel heerlijk speuren en snuffelen, op zoek naar mooie vintage stuks in Kringloopwinkels.

En als je dan ook nog eens verhuisd in die tijd, dan mis je echt de tweedehands oplossing voor je nieuwe huis.

Maar dat is niet de enige reden waarom de kringloopwinkels belangrijk zijn. Er werken meer dan 10.000 mensen bij kringloopwinkels, en voor een groot deel is dit de manier om toch mee te kunnen draaien in de maatschappij. En dan is er nog de afvalberg, die beduidend kleiner wordt van hergebruik. Samen bespaarden de kringloopwinkels aangesloten bij de BKN (Branchevereniging Kringloopbedrijven), 130.000 ton CO2.

Een branche die er mag zijn dus, en zeker ook online.

Daarom bedachten wij dit platform. Een plek waar al deze fijne en betrouwbare kringloopwinkels samen komen. Waar jij kan speuren, snuffelen, schatzoeken noem maar op. Dus naast een bezoekje aan de kringloopwinkel in de buurt, kun je nu ook vanuit huis door het hele land op zoek naar tweedehands spullen. Iedere dag komen er nieuwe productenonline. Zeker weten dat jij hier iets moois vindt.